Selskapsmenyer

Selskapsmenyer

Meny 1

Blomkålsuppe med spinat

serveres med sprøstekt bacon, krutonger og trøffelolje,

Svinekam

Serveres med kremet skogsoppsaus, amandinepotet og sesongens grønnsaker

Sjokolademousse

Serveres med svisker og raspet hvit sjokolade

(Allergener: Laktose, Nøtter, Gluten)

Meny 2

Salatmix med spekeskinke

Serveres med kokt egg, marinert rødløk og honning/lime dressing

Langtidsstekt oksestek

Med potetmousse, rosmarin stekte rotgrønnsaker

Serveres med Jus saus

Sjokoladekake med bringebærsorbè

og karamellisert nøtter

(Allergener: Laktose, Nøtter, Løk, Egg)

Meny 3

Kyllingfilet

med Romano salat, Couscous, karamellisert sjalottløk og Balsamico dressing

Havsaltet stekt laks

på Risotto med asparges og sitrusskummet saus

Crema Catalana

(Allergener: Laktose, Sitrus; Løk, Egg, Fisk)

Meny 4

Langtidsbakt laksefilet

med pastinakkpure, marinert fennikel, serveres med Vinaigrette dressing

Hjort

med rødbeter, sopp, amandinepotet og rødvinsaus

Karamellpudding

(Allergener: Laktose, egg, løk, fisk, sulfits)