Bryllupsfeiring

Når du gifte deg i nærheten av Trondheim så finner du velegnede bryllupslokaler for både mottakelsen, middagen og selskapet på BW Stav Hotel. Vi har panoramautsikt ut mot Trondheimsfjorden, og uteområdet rundt hotellet er idyllisk vakkert og svært velegnet til fotografering. Det er naturligvis også mulig å rigge opp et mobilt fotostudio i et av våre lokaler dersom dere foretrekker innendørs fotografering.Vi har lokaler tilpasset ethvert selskap på bryllupsdagen, enten du foretrekker det lite og intimt med bare de nærmeste eller omfattende med mange til stede.
Vi har en stor uteterrasse med utsikt ut mot Trondheimsfjorden som kan være den perfekte plassen på en fin sommerdag. Når det gjelder mat har du naturligvis alle valgmuligheter. Vi serverer alt fra a la carte til koldtbord, alt etter hva du ønsker på den store dagen. Vi har alle rettigheter med hensyn til drikker. Kaker kan dere ta med selv – og de som ikke blir spist opp, kan settes i vårt kjølerom og hentes dagen etter selskapet. Når dere har bestemt dere for å feire bryllupet hos oss på BW Stav Hotel, så gir vi personlig oppfølging med vår Salgs Manager til planleggingen av den store bryllupsfesten.Oppsett av bord, valg av meny og øvrige detaljer avtales i nært samarbeid med kunden. La oss ta oss av alt det praktiske ved arrangementet slik at du kan nyte den store dagen til det fulleste.Vi vil gjøre alt for at deres store dag skal bli den perfekte!

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller om du ønsker en visning på hotellet. Hotellsjef Phillippa Sandø eller Stine Thoresen tlf,73980450 .